Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
WEES GERUST |​ Met de huidige reisadviezen​

    

REISADVIEZEN

    

Huidige reisadviezen

We houden u op de hoogte van reisadviezen. Gebruik de onderstaande onderwerpen voor updates en adviesinformatie voor uw toekomstige reis.

Covid-19 advisory updated June 23, 2022

Covid-19 advisory

Veilig reizen is de verantwoordelijkheid van ons allemaal en we willen graag dat onze gasten onbezorgd bij ons kunnen verblijven. Uw gezondheid, veiligheid en welzijn hebben onze hoogste prioriteit.
 We vragen alle reizigers hun reisplannen zorgvuldig te bekijken en rekening te houden met de vereisten van elke bestemming. Op uw reisbestemming zijn mogelijk landelijke of lokale wetten van kracht die isolatie of quarantaine na aankomst vereisen, of er gelden andere verplichtingen zoals het dragen van een mondkapje in openbare ruimten. Zorg er daarom voor dat u op de hoogte bent van alle vereisten voordat u op reis gaat. 
 
Vaccinmandaten voor lokale gebieden: Voor sommige bestemmingen wereldwijd geldt mogelijk een lokaal vaccinatiemandaat. Voordat u op reis gaat, wordt gasten aangeraden de plaatselijke wetgeving met betrekking tot Covid-19 te bestuderen voor de bestemmingen die zij van plan zijn te bezoeken. 
 
Alle IHG-hotels zijn verplicht om te voldoen aan uitgebreide schoonmaak- en veiligheidsprocedures om het risico op blootstelling aan en overdracht van COVID-19 te verkleinen. 
 
Voor meer informatie over hoe IHG u laat verblijven met vertrouwen leest u meer over de IHG Way of Clean, uw flexibele reserveringsmogelijkheden en hoe u bijeenkomsten en evenementen kunt organiseren.


Reizigers kunnen de volledige CDC-richtlijnen hier bekijken:
CDC REISRICHTLIJNEN >

De CDC heeft ook verschillende handige informatie voor reizigers geplaatst, waaronder gedetailleerde vragen en antwoorden, hier:
INTERNATIONALE REISVEREISTEN >

Reizigers moeten hun reisplannen goed bekijken en dienovereenkomstig plannen voor reizen naar de Verenigde Staten. Voor vragen over COVID-19-testlocaties of testmiddelen die worden aangeboden in het IHG-hotel op uw bestemming, raadpleegt u vóór uw vertrek de website van het hotel op ihg.com

Voor meer algemene informatie en details over uw reservering en de omstandigheden bij de desbetreffende hotels, kunt u terecht op www.ihg.com en anders kunt u ook bellen naar 1-877-424-2449.

We vragen IHG One Rewards-leden met rechtstreekse reserveringen te bellen naar 1-888-211-9874.IHG HOTELS & RESORTS CONTACTCENTRUMS WERELDWIJD >

IHG One REWARDS KLANTENSERVICE VOOR LEDEN >

Hulp nodig? Neem contact op met de klantenservice.

We vragen IHG One Rewards-leden met rechtstreekse reserveringen te bellen naar 1-888-211-9874.

Bijgewerkt: 23 juni 2022


Let op: IHG verzamelt geen burgerservicenummers van onze gasten. Als u een telefoontje ontvangt van een onbekende beller/onbekend telefoonnummer waarin u om uw burgerservicenummer wordt gevraagd en naar IHG wordt doorgestuurd, is dit frauduleus en niet van IHG. Meld deze fraudepoging bij uw lokale autoriteiten.