Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Winteruitverkoop | Bespaar 30% bij hotels in VK en Europa

Winteruitverkoop. Flexibel annuleren.
Boek nu
Voer het zakelijk accountnummer in voor voorkeurstarieven
Zoek boekingen die gekoppeld zijn aan reisbureaus
Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

MeerMinder Opties
Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Wilt u meer zoekopties? Probeer Uitgebreid zoeken.
Extra korting
Extra savings

Extra korting

Ontvang 30% korting op ons Beste flexibele tarief wanneer u boekt met 'Boek nu, betaal later' bij deelnemende hotels in het VK en Europa.

No deposit required

Geen aanbetaling nodig

Er is geen aanbetaling vereist, wel minimaal drie dagen van tevoren boeken is wel vereist.

Flexible cancellations

Flexibel annuleren

Wij begrijpen dat uw plannen kunnen wijzigen. Daarom kunt u tot 72 uur voor aankomst kosteloos annuleren.​

Meer manieren om punten te verdienen en te sparen

Ontbijt en parkeren
ONTBIJT EN PARKEREN

 

Zin om er even tussenuit te gaan? Pak gerust uw koffers, wij zorgen voor parkeergelegenheid en ontbijt bij deelnemende hotels. Zie de voorwaarden*

 

 

  • Elke dag ontbijt inbegrepen.
  • Parkeerplaats voor één auto inbegrepen.
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst.
  • Geen aanbetaling vereist; minimaal drie dagen van tevoren boeken is vereist.
Onbeperkte dubbele punten
VERDUBBEL UW PUNTEN MET ELK VERBLIJF

 

Vanaf 1 oktober verdient u dubbele punten voor ELK verblijf, of u nu voor zaken of voor uw plezier reist. Registreer u nu en verdien extra punten wanneer u tussen 1 oktober en 15 december 2020 bij IHG® Hotel & Resorts verblijft.

 

 

 

 

 

 

 

InterContinental Ambassador aanbieding
INTERCONTINENTAL AMBASSADOR AANBIEDING

 

Schrijf u voor 31 december 2020 in voor InterContinental Ambassador en verblijf tot 31 januari 2021 een nacht bij InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton of Regent Hotels om een Reward Night te ontvangen. Aanbieding geldig tot en met 30 april 2021.

 

Bonuspunten
VERDIEN 50% MEER MET BONUSPUNTEN

 

Voeg bonuspunten toe en verdien 50% meer punten wanneer u boekt tot en met 31 december 2020. En vergeet niet, bonuspunten komen in aanmerking voor Elite en tellen mee voor de Elite-status! Geldig voor verblijven tot en met 31 maart 2021.


 

IHG Way of Clean


Wij zetten ons in voor een hoog hygiëneniveau en het vertrouwen van onze gasten

30% korting met actie Winteruitverkoop - Algemene voorwaarden

 

De actie Winteruitverkoop (de 'actie') is geldig voor boekingen die zijn gedaan in de periode van 19 november 2020 tot en met 10 januari 2021 ('boekingsdata') tegen het tarief 'Boek nu, betaal later' voor verblijven bij deelnemende IHG® Hotels and Resorts in het VK en Europa voor de periode van 4 december 2020 tot en met 30 april 2021 ('verblijfsdata'').

 

De actie biedt een korting van ten minste 30% op het Beste flexibele tarief (BFR) van het hotel. IHG® Rewards Club-leden ontvangen een extra korting van 2%. BFR is een onbeperkt, niet in aanmerking komend tarief zonder korting. De boeking moet ten minste drie (3) dagen van tevoren worden gedaan. Annuleringen moeten ten minste 72 uur voor het inchecken worden gedaan. Bij no-show of annulering binnen 72 uur voor het inchecken wordt de eerste nacht van uw verblijf in rekening gebracht.

 

Uitzonderingsdatums zijn van toepassing tijdens de verblijfsdata. De promotie is afhankelijk van beschikbaarheid en alleen beschikbaar voor een beperkt aantal kamers bij de deelnemende hotels in het VK en Europa. Bepaalde kamertypes kunnen worden uitgesloten van de actie. De minimale verblijfsduur en het aantal toegestane gasten per kamer zijn afhankelijk van het hotelbeleid. De actie is niet geldig in combinatie met andere verlaagde tarieven, aanbiedingen of acties. Niet geldig voor groepsboekingen. De kosten voor vroegtijdig vertrek zijn afhankelijk van het hotel.Boekingen die zijn gemaakt via IHG-websites, de IHG-app, Centrale Reserveringen of rechtstreeks bij hotels komen in aanmerking voor IHG Rewards Club-punten. Voor deze Aanbieding gelden de standaard algemene voorwaarden van het IHG® Rewards Club-programma. Ga naar ihgrewardsclub.com voor meer informatie. IHG behoudt zich het recht voor de bonuspunten van een lid te annuleren of het account van een lid op te heffen als frauduleus gebruik van de actie wordt vastgesteld. IHG behoudt zich het recht voor de actie of deze voorwaarden te allen tijde en zonder kennisgeving te annuleren, schorsen en/of wijzigen. IHG behoudt het recht op definitieve interpretatie van de actie. De eindrekening zal in de lokale valuta worden aangeboden.

 

Organisator: IHG Hotels Limited, met het bedrijfsregistratienummer 03130330, te Broadwater Park, Denham, Buckinghamshire, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk.

 

© 2020 IHG Hotels Limited. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en worden door particulieren beheerd.

 

Algemene voorwaarden 'Ontbijt en parkeren'

 

Het tarief met ontbijt en parkeren is beschikbaar voor deelnemende hotels. Tarieven gelden per kamer per nacht en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De aanbieding is inclusief ontbijt voor maximaal twee volwassenen en parkeergelegenheid voor één auto. Ontbijt wordt geserveerd in overeenstemming met de plaatselijke wetgeving op het moment van verblijf en kan wijzigen+. Wanneer u met meer dan twee volwassenen bent, zijn er extra kosten van toepassing.

 

De boeking moet ten minste drie dagen van tevoren worden gedaan. U ontvangt volledige terugbetaling wanneer u minstens een dag voor aankomst annuleert. Indien u buiten de annuleringstermijn annuleert, wordt er geen terugbetaling toegekend. Tarieven zijn alleen van toepassing bij deelnemende hotels.

 

Om het welzijn van onze gasten en medewerkers te waarborgen, kan de hotelervaring wat anders zijn. Omdat het ontbijtbuffet tijdelijk niet beschikbaar is, heeft ons team gezonde en lekkere opties samengesteld voor een goed begin van de dag. Neem contact op met het hotel voor meer informatie. Bepaalde data kunnen uitgesloten zijn van de actieperiode en de kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bepaalde kamertypes kunnen worden uitgesloten. De minimale verblijfsduur en het aantal toegestane gasten per kamer zijn afhankelijk van het hotelbeleid. Getoonde tarieven gelden per kamer, per overnachting en zijn correct op het moment van schrijven. Kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Belastingen, toeslagen en creditcardkosten kunnen van toepassing zijn. De tarieven zijn exclusief belasting, fooien of incidentele kosten, waaronder voor voedsel en dranken, behalve wanneer ontbijt en diner zijn inbegrepen.

 

Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De kosten voor vroegtijdig vertrek zijn afhankelijk van het hotel. Ongebruikte onderdelen van het arrangement hebben geen contante waarde en worden niet gerestitueerd. Niet geldig voor groepsboekingen en kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

 

Boekingen komen in aanmerking voor IHG® Rewards Club-punten. De standaardvoorwaarden van het IHG® Rewards Club-programma zijn van toepassing. Ga naar www.ihgrewardsclub.com voor meer informatie. IHG behoudt zich het recht voor de bonuspunten van een lid te annuleren of het account van een lid op te heffen als frauduleus gebruik van het tarief wordt vastgesteld. Mogelijk zijn ook andere voorwaarden van toepassing. Zie voor meer informatie de reserveringspagina van het deelnemende hotel.

 

IHG® behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde en zonder kennisgeving te annuleren, schorsen en/of wijzigen. IHG® behoudt het recht op definitieve interpretatie van de actie. ©2020 IHG Hotels Limited voor en namens InterContinental Hotels Group, Broadwater Park, Denham, UB9 5HR, VK. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en/of worden door particulieren gerund.