Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Weekjes weg

Uw weekend, uw keuze
Boek nu
Voer het zakelijk accountnummer in voor voorkeurstarieven
Zoek boekingen die gekoppeld zijn aan reisbureaus
Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

MeerMinder Opties
Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Wilt u meer zoekopties? Probeer Uitgebreid zoeken.
Vroegboektarief met ontbijt inbegrepen
VROEGBOEKTARIEF MET ONTBIJT INBEGREPEN

 

Als u de datum heeft vastgelegd en een keuze heeft gemaakt voor de gelegenheid, waarom zou u dan niet meer besparen door van tevoren te plannen met het Vroegboektarief met ontbijt inbegrepen?

 

  • KInclusief ontbijt
  • Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aankomst
  • Aanbetaling van één nacht vereist
  • Minimaal 3 dagen van tevoren boeken is vereist
Flexibiliteit voor als uw plannen veranderen
FLEXIBILITEIT VOOR ALS UW PLANNEN VERANDEREN


Reis zonder stress en kies ons beste flexibele tarief; als uw plannen dan veranderen, kunt u ook uw boeking aanpassen
 

  • Biedt biedt maximale flexibiliteit om uw reservering te wijzigen of te annuleren
  • Voor directe boekingen kan dit tarief volledig verwisselbaar zijn tot 24 uur van tevoren
  • Terugbetaalbaar tot 24 uur van tevoren
IHG Way of Clean


Wij zetten ons in voor een hoog hygiëneniveau en het vertrouwen van onze gasten

Algemene voorwaarden Vroegboektarief

 

Minimaal 1 overnachting verplicht. De boeking moet ten minste drie (3) dagen voor aankomst worden gedaan. Annuleringsbeleid en no-showbeleid van toepassing. Boekingen kunnen tot zeven (7) dagen voor de incheckdatum kosteloos worden geannuleerd. Bij niet komen opdagen of annulering binnen zeven (7) dagen voor de incheckdatum wordt één overnachting in rekening gebracht.

IHG behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken, op te schorten of te wijzigen of deze algemene voorwaarden aan te passen en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Voor zover wettelijk toegestaan behoudt IHG zich het recht voor op definitieve interpretatie van deze actie.

©2021 IHG Hotels Limited, Broadwater Park, Denham, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en/of worden door particulieren beheerd.

 

Algemene voorwaarden voor Beste flexibele tarief

 

Ons Beste flexibele tarief is het beste en minst beperkte, openbaar beschikbare tarief voor dat kamertype op het moment van de reservering. Hoewel er mogelijk lagere tarieven beschikbaar zijn, dient u hiervoor bij het boeken te betalen, moet u een minimum aantal dagen verblijven of is de boeking niet terugbetaalbaar. Controleer de opties bij het boeken om zeker te zijn dat u uw reservering boekt tegen het beste tarief voor uw reisbehoeften. Er kunnen, afhankelijk van het beleid van afzonderlijke hotels, beperkingen van toepassing zijn. Veranderingen in reserveringen worden gewoonlijk geaccepteerd, maar lees voordat u boekt altijd het annuleringsbeleid van het hotel om te zien of er annuleringskosten van toepassing zijn op de aankomstdatum en het gekozen hotel.


©2021 IHG Hotels Limited, Broadwater Park, Denham, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en/of worden door particulieren gerund.

 

Algemene voorwaarden 'Kinderen verblijven en eten gratis'

 

*Kinderen verblijven en eten gratis bij Holiday Inn® hotels. Kinderen onder de 12 jaar mogen gebruikmaken van gratis ontbijt, lunch en diner in het door ons aangewezen All Day Dining-restaurant en een keuze maken uit het kindermenu (1 hoofdgerecht en 1 dessert per kind) indien zij vergezeld worden door een volwassene die is geregistreerd als hotelgast en ten minste één hoofdgerecht van het normale menu bestelt. ​

IHG® behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde en zonder kennisgeving te annuleren, schorsen en/of wijzigen. IHG® behoudt zich het recht voor op definitieve interpretatie van de actie.

©2021 IHG Hotels Limited voor en namens InterContinental Hotels Group, Broadwater Park, Denham, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en/of worden door particulieren beheerd.

 

Algemene voorwaarden 'Kinderen verblijven gratis'

 

*Kinderen verblijven gratis bij Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, Crowne Plaza®, InterContinental®, Hotel Indigo®, Staybridge Suites® en voco™ hotels.Maximaal twee kinderen onder de 17 jaar verblijven gratis wanneer zij een kamer delen met maximaal twee volwassenen in een van de deelnemende hotels, afhankelijk van de maximale kamerbezetting en beschikbaarheid. Gratis kinderbedje; voor opklapbedden moet mogelijk worden betaald.Regels ten aanzien van het maximale aantal personen op een kamer hebben prioriteit over deze aanbieding.

IHG® behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde met of zonder kennisgeving te annuleren, op te schorten en/of te wijzigen. IHG® behoudt zich het recht voor op definitieve interpretatie van de actie.

©2021 IHG Hotels Limited voor en namens InterContinental Hotels Group, Broadwater Park, Denham, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en/of worden door particulieren beheerd.

 

 

Algemene voorwaarden 'Ontbijt en parkeren'

 

*Het tarief met ontbijt en parkeren is beschikbaar voor deelnemende hotels. Tarieven gelden per kamer per nacht en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De aanbieding is inclusief ontbijt voor maximaal twee volwassenen en parkeergelegenheid voor één auto. Ontbijt wordt geserveerd in overeenstemming met de plaatselijke wetgeving op het moment van verblijf en kan wijzigen+. Wanneer u met meer dan twee volwassenen bent, zijn er extra kosten van toepassing. ​

De boeking moet ten minste drie dagen van tevoren worden gedaan. U ontvangt volledige terugbetaling wanneer u minstens zeven (7) dagen voor aankomst annuleert. Aanbetaling van één nacht vereist op het moment van boeken. Indien u buiten de annuleringstermijn annuleert, wordt er geen terugbetaling toegekend. Tarieven zijn alleen van toepassing bij deelnemende hotels.

+Om het welzijn van gasten en medewerkers te waarborgen, kan de hotelervaring wat anders zijn. Omdat het ontbijtbuffet tijdelijk niet beschikbaar is, heeft ons team gezonde en lekkere opties samengesteld voor een goed begin van de dag. Neem contact op met het hotel voor meer informatie. Bepaalde data kunnen uitgesloten zijn van de actieperiode en de kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bepaalde kamertypes kunnen worden uitgesloten. De minimale verblijfsduur en het aantal toegestane gasten per kamer zijn afhankelijk van het hotelbeleid. Getoonde tarieven gelden per kamer, per overnachting en zijn correct op het moment van schrijven. Kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Belastingen, toeslagen en creditcardkosten kunnen van toepassing zijn. De tarieven zijn exclusief belasting, fooien of incidentele kosten, waaronder voor voedsel en dranken, behalve wanneer ontbijt en diner zijn inbegrepen. ​

Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Kosten voor vroegtijdig vertrek zijn afhankelijk van het hotel. Ongebruikte onderdelen van het arrangement hebben geen contante waarde en worden niet gerestitueerd. Niet geldig voor groepsboekingen en kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen. ​

Boekingen komen in aanmerking voor IHG® Rewards-punten. De algemene voorwaarden van het IHG® Rewards-programma zijn van toepassing. Ga naar www.ihgrewards.com voor meer informatie. IHG behoudt zich het recht voor de bonuspunten van een lid te annuleren of het account van een lid op te heffen als frauduleus gebruik van het tarief wordt vastgesteld. Mogelijk zijn ook andere voorwaarden van toepassing. Zie voor meer informatie de reserveringspagina van het deelnemende hotel. ​

IHG® behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde en zonder kennisgeving te annuleren, schorsen en/of wijzigen. IHG® behoudt het recht op definitieve interpretatie van de actie.

©2021 IHG Hotels Limited voor en namens InterContinental Hotels Group, Broadwater Park, Denham, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en/of worden door particulieren gerund.