Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

IHG | Het perfecte weekend

Hotel zoeken

Vul een bestemming in.
Selecteer een bestemming.
Selecteer de in- en uitcheckdatum.
Vul een incheckdatum in
Vul een uitcheckdatum in.
Als u meer dan 9 kamers tegelijk wilt reserveren of een prijsopgave wilt ontvangen, maak dan gebruik van onze Easy Meetings tool of bel 1-800-MEETING (in de VS, Mexico en Canada).

  Stad, luchthaven, attractie of adres

  Meer  OptiesMinder  Opties

  Groepscode Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.
  * Verplicht veld ** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.


  #weekendadventures

  Dichterbij dan u denkt: het perfecte weekend

  Strand, zee, bossen en Bergen. In België vindt u het allemaal. Belgen zijn Bourgondiërs en dat kunt u merken aan het grote aanbod aan streekbieren, kazen en chocolade waarvoor België wereldbekend is. Ook kunt u heel wat architecturale pareltjes in Gotische, Barok of Renaissance- stijl ontdekken in steden zoals Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen. 

   

  Het ‘Nationale vervoersmiddel’ in Nederland is de fiets en meteen ook de beste manier om de vele pittoreske dorpjes, steden en windmolens te bezoeken die aan elkaar verbonden zijn door de vele rivieren, bossen en velden. Een leuk tussendoortje tijdens uw tocht is het welbekende ‘broodje kroket’ met een glas koude melk. 

   

  Plan uw volgende weekendje weg in België en Nederland met IHG® of boek een verblijf in een van onze 600 hotels in Europa en geniet van een welverdiende vakantie.

   

  Haal het beste uit uw weekendje-weg met ons Advance Saver-tarief.
  Boek ten minste 21 dagen op voorhand en ontvang 10% korting.

   

  Deel uw ervaringen in de Lage Landen met ons via de #weekendaventures