Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

ihg-reservations-hero-1440x485-v1

Planning en reserveringen

2561_IHGweb_stay_makereservation

Reservering maken

Zoek IHG-hotels op de bestemming van uw keuze en reserveer online. U kunt locaties op een kaart bekijken, speciale aanbiedingen en arrangementen voor uw voorkeurslocatie zoeken, een routebeschrijving vinden en meer.

2561_IHGweb_stay_rewardnights

Reward Nights

Breng uw volgende vakantie- of zakenreis door in een van de hotels van de IHG-merkfamilie, verdien IHG® Rewards Club-punten en spaar voor Reward Nights.

2561_IHGweb_stay_managereservation

Beheer uw reservering

Wilt u iets wijzigen? U kunt op elk gewenst moment uw reserveringen beheren.

2561_IHGweb_stay_hotelreviews

Hotelbeoordelingen

Lees wat gasten over onze hotels en hun ervaringen in onze hotels berichten. We delen uitgebreide onlineratings en beoordelingen van echte gasten, zodat u makkelijk uw keuze kunt maken.

2561_IHGweb_stay_meetings

Meetings en groepen

Plan uw volgende bijeenkomst, van welk type dan ook, bij een IHG-hotel. IHG biedt online middelen voor meetings en groepen om u te helpen een geslaagde zakelijke meeting, een prachtige bruiloft, een familiereünie of een ander groepsevenement te plannen.

2561_IHGweb_stay_ihgmobile

IHG mobiel

Geniet van toegang tot 4.500 IHG-hotels en van uw IHG® Rewards Club-account met verschillende mobiele opties. Pak uw smartphone of tablet en boek hotels, vind routes, controleer het puntensaldo op uw IHG® Rewards Club-account en meer.