Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Crowne Plaza Antwerp

Ontdek Antwerp

Antwerp is the second largest city in Belgium and is known for its stunning architecture, diamond industry, fashion, art, and culture.

Plaatselijke tips

Plaatselijke tips

Uitgelicht

Het Museum aan de Stroom is alleen al vanwege de buitenkant en ligging een bezoek waard. Het MAS is gevestigd in een prachtig gebouw van rode baksteen en glas aan de oever van de Schelde. Hier leert u de geschiedenis van Antwerpen kennen aan de hand van allerlei kunstobjecten. Voor het museum betaalt u entree, maar de toegang tot het panoramaterras met zijn spectaculaire uitzicht is gratis.

Wat is er nieuw

Liefhebbers van Belgisch bier moeten absoluut de brouwerij van De Koninck bezoeken. Hier wordt u een kijkje achter de schermen gegund en ontdekt u hoe dit populaire, amberkleurige bier wordt gebrouwen. Na de individuele, interactieve rondleiding op eigen tempo wordt u getrakteerd op een perfect getapt bolleke bier.

Tips

Wie van trendy en vintage winkels houdt, kan in Antwerpen zijn hart ophalen. De boetieks van de modewijk zijn elke eerste zondag van de maand geopend. De winkels in de Kloosterstraat zijn populair, met stijlvolle creaties van gevestigde ontwerpers en aanstormende talenten. Ook op andere zondagen is het hier goed toeven, al was het maar om de etalages te bekijken.

Absoluut doen

Geniet bij mooi weer van de vele beelden in Middelheim, een openluchtmuseum in het grote Nachtegalenpark op 20 minuten wandelen van het hotel. Flaneer langs de Schelde en bewonder de historische gebouwen van de stad of wandel over de Grote Markt en bezoek de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de grootste Gotische kerk van België.

Ga niet naar huis zonder

Bezoek de vele prachtige juweliers in de beroemde diamantwijk. Breng een bezoek aan een van de vele workshops en boetiekjes of neem een kijkje in het Diamant museum. Antwerpen biedt de mogelijkheid om alles te weten te komen over het transformeren van ruwe diamanten tot prachtig geslepen juwelen.

Activiteiten

Activiteiten

Middelheim Art Park & Middelheim Museum

Middelheimlaan 61, Antwerp, 2020

The Middelheim Museum comprises an impressive 30-hectare park and exhibition space. Over the years, the exhibition concept was redeveloped, works were rearranged and the park itself expanded with several new zones