Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Brussel Airport

Holidaystraat 7, Brussels, 1831 Belgium  Routebeschrijving

inchecken: 2p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:  18

E-mail: info@hibrusselsairport.com

Contact opnemen met de receptie: 32-2-7205865

 

Holiday Inn Brussels Airport ligt op vijf minuten van Brussels Airport en is makkelijk bereikbaar via de snelwegen E40 en E19. Met de trein bent u vanuit het station van Diegem in slechts een kwartier in het centrum van Brussel met zijn geschiedenis, cultuur en kasseien. We bieden alle comfort met expreskiosken om in te checken, 24-uurs roomservice, een grab-and-go Wundermart-supermarkt en een reeks online betaalopties. U geniet van gratis wifi, onze gloednieuwe fitnessruimte en ons sfeervol restaurant/bar, naast speciale pop-up evenementen gedurende het hele jaar. Onze 310 stijlvolle, eigentijdse Standard-, Standard Twin-, Executive- en Long Stay-kamers werden onlangs opgefrist door Doos Architects uit Stockholm. Naast alle basiselementen die u mag verwachten, zijn er interessante extra's: oversized handdoeken, eigenzinnige decoratieve accenten en koffie en thee faciliteiten. We hebben ook 18 dynamische, volledig uitgeruste vergaderzalen, inrichtingen op maat en uitgebreide opties voor diners en recepties. Hebt u nog een verzoek om uw vergadering gedenkwaardig te maken? Vraag het ons.

Faciliteiten en services

Kinderen eten gratis
Kinderen eten gratis
Parkeren
Parkeren
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen
Wi-Fi inbegrepen
Wi-Fi inbegrepen
Holiday Inn-hotelkamers

Comfortabel uitrusten en nieuwe energie opdoen

De 310 lichte en ruime kamers van het hotel, met wifi inbegrepen in de prijs, zijn modern ingericht.

 

eten in het holidayinn hotel

Genieten Heerlijke gerechten

Volg de geur van verse broodjes en koffie naar het ontbijtbuffet en neem een uitgebreid ontbijt inclusief warme gerechten in Kreative Kuisine, het restaurant van Holiday Inn Brussels Airport. Hier geniet u ook van een heerlijke gezonde lunch of diner!

 

Kinderen eten en verblijven gratis

Kinderen verblijven en eten gratis Gratis!

Kinderen tot 17 verblijven gratis wanneer ze de kamer met hun ouders delen. Maximaal 2 kinderen tot 12 per volwassene kunnen gratis bestellen van de kaart met hoofdgerechten in een Holiday Inn®-restaurant op locatie. Maximaal 4 kinderen per eetgroep.

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.