Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

PLAATSELIJKE OMGEVING

Ontdek Amsterdam

Ga niet naar huis zonder

Onze internationale gasten adviseren wij te fietsen door Amsterdam, te luisteren naar de prachtige draaiorgels terwijl je geniet van een heerlijk broodje kroket en om zeker een zak drop mee te nemen naar huis. Voor onze Nederlandse gasten blijft ook een rondvaart door de grachten een onvergetelijke ervaring en plan bijvoorbeeld een wandeltocht met gids voor prachtige anekdotes.

Uitgelicht

Als u naast de Amsterdam ArenA verblijft, is een Stadion Tour niet te missen. Ontdek de 9 Straatjes in de Jordaan, geniet van kleine concerten in Melkweg & Paradiso of grote concerten in Ziggo Dome & AFAS Music Hall. Cultuuur; Anne Frank House, Van Gogh- & Rijksmuseum en op enkele minuten van Amsterdam vind u al windmolens, Keukenhof (mrt-mei) en steden als Haarlem, Utrecht & Den Haag.

Absoluut doen

Zelfs als je maar een paar uur rondloopt, is fietsen een essentiële Amsterdamse ervaring. Boek een georganiseerde fietstocht door Amsterdam of huur zelf je fiets om de stad op 'de Nederlandse manier' te verkennen.

Plaatselijke tips

Omdat Nederland maar een klein landje is en zeer goede treinverbindingen biedt, heeft u de mogelijkheid om in enkele dagen alle grote steden van Nederland te verkennen. Vanuit Amsterdam pakt u makkelijk een directe trein naar bijvoorbeeld Haarlem, Utrecht, Den Haag, Delft of Rotterdam om nog maar te zwijgen over het strand. Wij helpen u graag met uw treinschema.

Nabijgelegen attracties

  • De Dam - Amsterdam Centrum
  • Van Gogh Museum
  • Rijksmuseum Amsterdam

Dineren In De Buurt