Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Express Arnhem

Nieuwe Oeverstraat 50 , Arnhem, 6811 JB

Galerij weergeven KAART BEKIJKEN
Hebt u een
vraag?
BEL ONS
Bezienswaardigheden in de buurt

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Burgers Zoo
  • Nederlands Openluchtmuseum
  • Airborne Museum Hartenstein
  • Informatiecentrum Slag om Arnhem
  • Kröller Müller Museum
  • Apenheul
  • Museum voor Modern Kunst Arnhem
Downtown

Downtown

Routebeschrijving van stadscentrum naar hotel: Noordwesten

Lokaal

Lokaal

Afstand tot hotel: 2.11 MI/ 3.4 KM Zuid

Golfbaan: 4.97 MI/ 8 KM Zuid

Buitentennis: 3.11 MI/ 5 KM Zuidwesten

Niet te missen

Niet te missen

In Arnhem kunt u ook op reis in de tijd. Het Openluchtmuseum biedt in de zomer een fascinerende inkijk in het dagelijks leven van vroeger. Geniet met het hele gezin van de verhalen van de 'bewoners' tussen de authentieke huizen en werkplaatsen. Voor de recentere geschiedenis gaat u naar het Informatiecentrum Slag om Arnhem bij de John Frostbrug, waar u alles leert over Operation Market Garden.

Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

Vraag het vriendelijke personeel van het Holiday Inn Express Arnhem gerust een ticket te reserveren voor een optreden in het 34.000 zitplaatsen tellende GelreDome. En als er eens geen beroemde artiest optreedt, dan speelt hier wel de voetbalclub Vitesse. Op andere dagen vinden er conferenties plaats over aansprekende thema's. Vanaf het hotel is het nog geen kwartier met de bus.

Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

Een bezoek aan Arnhem is niet compleet zonder de beroemde Arnhemse Meisjes te proeven: de ovale hardgebakken koekjes van bladerdeeg met een vleugje citroen, rijkelijk bestrooid met suiker. Elke ,zichzelf respecterende, bakker bakt ze elke dag vers. U kunt ze ook bij de thee of koffie bestellen in Grand Café Arnhems Meisje, even verderop aan de voet van de Eusebiuskerk.

Slimme tips

Op 15 minuten met de auto ligt het Nationale Park Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Stap op een gratis Witte Fiets om over de heidevelden te rijden en wie weet komt u oog in oog te staan met een hert of moeflon. Midden in het park ligt het wereldberoemde Kröller-Müller Museum dat bijna 300 schilderijen van Van Gogh herbergt.