Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Express Gütersloh

Berlinerstrasse 106 , Guetersloh, 33330

Galerij weergeven KAART BEKIJKEN
Hebt u een
vraag?
BEL ONS
Bezienswaardigheden in de buurt

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Botanical Garden Gütersloh
  • City Museum Gütersloh
  • Theater Gütersloh
  • Miele Museum Gütersloh
  • Mohns Park
Lokaal

Lokaal

Supermarkt: 0.31 MI/ 0.5 KM Zuidoosten

Golfbaan: 5.59 MI/ 9 KM Zuid

Buitentennis: 3.11 MI/ 5 KM

Niet te missen

Niet te missen

Het Stadtmuseum Gütersloh dompelt u onder in de geschiedenis van de stad. Het museum, gevestigd in een aantal vakwerkhuizen, vertelt de geschiedenis van de stad met overblijfselen uit de bronstijd, 19e-eeuws aardewerk en gebruiksvoorwerpen. U leert er over de ontwikkeling van de lokale geneeskunde en vindt er zowel een 19e-eeuwse apotheek als speciale constructies zoals een ijzeren long uit 1950.

Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

In de Stadthalle Gütersloh, op 12 min. lopen van het hotel, speelt er altijd een interessante voorstelling, van comedyshows tot muziekoptredens en zelfs worstelwedstrijden. Het nabijgelegen Theater Gütersloh, ondergebracht in een opvallend modern gebouw, heeft een nog groter aanbod, waaronder wereldmuziek, opera en experimentele dans.

Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

Voor wat frisse lucht en ontspanning is het Stadtpark op vijf min. rijden een leuk uitstapje. U vindt er uitgestrekte groene weiden, schaduwrijke paden en de bekende Botanische tuinen. Slenter langs kleurrijke bloembedden en tulpenbomen, en rust even uit bij de lelievijver. Bewonder de valkparkietjes en vinken in de volière of drink een kopje koffie in het café.

Slimme tips

Het populaire Gerry Weber Stadion ligt op een half uurtje rijden van het hotel. De evenementenkalender is goed gevuld en heeft voor elk wat wils, van grote tennistoernooien met wereldsterren, bier en Beiers amusement op het Oktoberfest tot grote rock- en popconcerten.