Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Express Singen

Am Schlossgarten 5 , Singen, 78224

Galerij weergeven KAART BEKIJKEN
Hebt u een
vraag?
BEL ONS
Lokaal

Lokaal

Dichtstbijzijnde congrescentrum: Singen Congress

Buitentennis: 0.31 MI/ 0.5 KM

Niet te missen

Niet te missen

Bekijk de interessante tentoonstellingen in het MAC Museum Art & Cars, op wandelafstand van het hotel. Hier kunt u raceauto's, oldtimers en klassieke motoren van dichtbij zien. Het museum heeft ook een kunstcollectie met interessante schilderijen en kleurrijke pop art. Probeer zeker het café uit voor de lunch of ga buiten picknicken in de tuin.

Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

Een uitstapje naar de Bodensee is een niet te missen ervaring tijdens uw verblijf in Baden-Württemberg. Omdat het meer zo groot is, zijn er veel toegangspunten, maar het kleine stadje Radolfzell, op slechts 20 min. rijden, is een leuk startpunt. Het is een prima vertrekplaats voor boot- en zeiltochten, maar ook voor fietstochten en rustige wandelingen langs het water.

Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

Het imposante Hohentwiel, een uitgedoofde vulkaan, ligt op slechts 5 min. rijden. Naast het hotel vindt u ook een taxistation. Op de groene, rotsachtige top kunt u de overblijfselen van een middeleeuws fort ontdekken. Klim via het steile pad naar de top en verken de stenen ruïnes terwijl u geniet van het uitzicht op het Bodenmeer, het landschap en de besneeuwde bergtoppen.

Slimme tips

Het park, op slechts 2 min. lopen van het hotel, is de ideale bestemming als u even wilt relaxen na een vergadering of iets leuks wilt doen met de kinderen. Wandel of jog over de verharde paden met uitzicht op de vulkaan Hohentwiel. Neem in de zomer een duik in het Aachbad - Freibad Singen, glijd van de kronkelende waterglijbaan en geniet van de zon op het groene grasveld.