Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Boek nu
MeerMinder Opties

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

Download onze apps
Altijd contact. Altijd inspiratie. Met onze gratis app hebt u beide.

IHG® App:

Nu gemakkelijk reserveringen beheren, de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van IHG ontvangen, hotelkamers vinden en boeken tegen exclusieve tarieven, u inschrijven bij de IHG® Rewards Club en uw puntensaldo beheren. Bovendien is de app nu uitgebreid met de InterContinental Hotels & Resorts Conciërge Insider-gids. Deze gids biedt u toegang tot unieke tips en services van onze conciërges overal op de hele wereld die u helpen de ideale plek te vinden om punten te verdienen en in te wisselen.
Beschikbaar voor iPhone en Android

App Store
Google Play

Kookboek uit de InterContinental-keuken:

Download en zoek inspirerende recepten die zijn gecreëerd door de executive chef-koks van InterContinental Hotels & Resorts uit de hele wereld. Zoek op locatie of op receptnaam of laat u door het kookboek inspireren met een verrassingsrecept.

Beschikbaar voor iPad.

App Store

PLANET TREKKERS APP

Vinden uw kinderen het leuk om een eeuwenoud kasteel of tempel te ontdekken? Nieuwe vrienden te maken die een andere taal spreken? Of leren een plaatselijk gerecht te bereiden? Met deze interactieve app kan het niet meer stuk. Uw kinderen zullen het heerlijk vinden om het spel in schatzoekstijl te spelen ter voorbereiding op hun vakantie. Ze kunnen de “explore-mode” (verkenning) activeren om een duidelijk beeld van hun bestemming te krijgen. Tijdens hun avonturen kunnen ze foto's en informatie uploaden.
Beschikbaar voor iPhone.

App Store