Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
"VERDIEN BELONINGEN GEBRUIK PUNTEN VERBLIJF OP UW MANIER InterContinental Presidente Cancun Resort"
"VERDIEN BELONINGEN GEBRUIK PUNTEN VERBLIJF OP UW MANIER InterContinental Presidente Cancun Resort"

Uw punten, uw keuze

Een van de grootste voordelen van uw IHG One Rewards-lidmaatschap is dat u punten verdient die u kunt gebruiken voor toekomstige verblijven. Of u nu een nacht helemaal met punten wil betalen of een combinatie van punten en cash gebruikt, uw beloningen geven u de flexibiliteit voor een verblijf naar uw smaak.

HELEMAAL MET PUNTEN

Verdien een Reward Night in onze meer dan 6000 hotels en resorts over de hele wereld, vanaf slechts 5000 punten.

Points

POINTS & CASH

Het beste van twee werelden: met Points & Cash kunt u uw punten gebruiken en de rest van de punten kopen die nodig zijn voor uw volgende uitje.

Zo boekt u met punten

Het is eenvoudig om een verblijf met punten te boeken. U hebt minstens 5000 punten nodig om Points & Cash te gebruik of ze in te wisselen voor een Reward Night.

Collage of images of IHG Hotels and Resorts properties from beautiful lobby spaces to luxurious guest rooms

Het werkt als volgt:

Een

Gebruik het reserveringstool bovenaan de pagina, met Reward Nights geselecteerd als uw tariefvoorkeur, en ontdek uw volgende vakantiebestemming.

Twee

Kies uw hotel, kamertype en een puntenoptie. Vergeet niet dat de tarieven dagelijks kunnen veranderen.

Drie

Als u boekt met Points & Cash, koop dan de punten aan die u nodig hebt. Als u enkel punten gebruikt, kunt u deze stap overslaan.

Vier

Bevestig uw reservering en geniet van uw verblijf — u hebt het meer dan verdiend!

Belangrijke opmerking: als u later uw reservering voor een Reward Night of met Points & Cash annuleert, wordt uw terugbetaling alleen in punten uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Wij hebben de antwoorden. Hieronder vindt u mogelijke twijfels over het inwisselen van Reward Nights en het gebruik van Points & Cash.

V: Hoe beslis ik hoeveel punten nodig zijn voor het inwisselen van een Reward Night in elk hotel op een bepaalde verblijfsdatum?

A: Het aantal punten dat IHG One Rewards-leden moeten inwisselen voor een Reward Night in een bepaald hotel varieert, net als reguliere tarieven. Deze variaties zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de prijs van de kamer, het Beste flexibele tarief en de vraag.
 

V: Hoe vaak kan het puntenaantal van een hotel veranderen?

A: Het puntenaantal per hotel kan elke dag veranderen, net zoals reguliere tarieven. Voor een verblijf van meerdere nachten ziet u zowel een gemiddeld puntenaantal als een dagelijks puntenaantal, zoals ook geldt voor reguliere reserveringen. 

Als u de boeking eenmaal heeft gemaakt, ligt het vereiste aantal punten vast. Hoewel het vereiste puntenaantal van het hotel kan stijgen of dalen na het boeken, heeft dit geen invloed op uw boeking.
 

V: Hoeveel punten zijn nodig voor een Reward Night?

A: Vanaf november 2022 kunnen Reward Nights worden ingewisseld voor slechts 5000 punten per nacht. Het daadwerkelijke aantal benodigde punten voor een verblijf in een hotel op een bepaalde datum kan variëren afhankelijk van de prijs van de kamer, het seizoen, de vraag en andere variabelen.
 

V: Verdien ik punten of miles met Reward Nights?

U verdient geen punten of miles voor het kamertarief of het equivalent daarvan als u een Reward Night-verblijf heeft geboekt. U kunt echter wel punten of mijlen verdienen voor alle andere aanrekenbare kosten. ‘Aanrekenbare kosten’ kunnen onder meer betrekking hebben op eten en drinken, telefoon, wasserij, en films in uw kamer. Aanrekenbare kosten kunnen per hotelmerk en locatie verschillen.
 

V: Hoe werkt Points & Cash?

A: Wanneer u Points & Cash gebruikt, is de bijbetaling de onmiddellijke aankoop van aanvullende punten voor de boeking van uw Reward Night. Zo kunnen leden hun punten flexibeler gebruiken en sneller inwisselen voor Reward Nights. Bij annulering van een overnachting is de bijbetaling van Points & Cash niet restitueerbaar, maar u krijgt wel uw punten terug, waaronder de punten die u hebt gekocht.
 

V: Wanneer ik een Reward Nights-reservering annuleer die via het Points & Cash-programma is gemaakt, krijg ik het geld dan terug?

A: Als een Reward Night geboekt met Points & Cash wordt geannuleerd in overeenstemming met het beleid van het hotel, krijgt u alle punten – inclusief de punten gekocht op het moment van de boeking – terug in uw IHG One Rewards-account. De bijbetaling die u heeft gebruikt voor uw Points & Cash-aankoop is niet restitueerbaar.
 

V: Wat gebeurt er met mijn punten wanneer ik na de annuleringsdatum annuleer?

A: Als u uw Reward Night-reservering annuleert na het toegestane tijdstip vermeld in de annuleringsbeleid van het hotel, worden de punten wel weer bijgeschreven in uw IHG One Rewards-account, maar het hotel zal het bedrag van de annuleringskosten ten laste brengen van de voor de reservering gebruikte creditcard.
 

Leden krijgen meer

VERDIEN PUNTEN VOOR REWARDS NIGHTS

GEEN UITZONDERINGSDATUMS

TOEGANG TOT LEDENTARIEVEN EN -AANBIEDINGEN

GRATIS WIFI

LAAT UITCHECKEN

PLUS NOG MEER VOORDELEN ALS U ELITE-LID WORDT

Bent u al lid? Aanmelden.

19 merken. Meer dan 6.000 bestemmingen wereldwijd.
Ontdek ze allemaal.

18 merken. Meer dan 6.000 bestemmingen. Ontdek ze allemaal.