Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

besteprijsgarantie

Als u rechtstreeks bij ons boekt, beloven wij dat u altijd de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, dan betaalt u de lagere prijs en ontvangt u vijf keer het aantal IHG One Rewards-punten, tot een maximum van 40.000 punten, zodat u zich kunt richten op uw verblijf en niet op uw portemonnee.

Het Besteprijsgarantieprogramma ('Programma') wordt aangeboden door Six Continents Hotels, Inc., een onderneming van InterContinental Hotels Group ('IHG'). Deze algemene voorwaarden ('Algemene voorwaarden') beschrijven dit programma. Als u een claim indient of op een andere wijze wilt profiteren van het programma, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Medewerkers van een bedrijf van InterContinental Hotels Group of medewerkers van een hotel van het IHG-merk komen niet in aanmerking voor het programma.

Heeft u een lager tarief gevonden? Meer informatie over onze garantie.
Klik hier voor onze  algemene voorwaarden.


Voordeel voor rechtstreeks boeken, onze Besteprijsgarantie en meer.
Kijk ook eens naar deze extra's.

Een gegarandeerde kamer*

Als bij aankomst blijkt dat uw reservering om welke reden dan ook niet gehonoreerd kan worden, biedt IHG u een kamer in en vervoer naar een ander comfortabel en vergelijkbaar hotel aan. Bovendien betalen we de volledige kosten van de eerste overnachting inclusief belasting. Eventuele aanbetalingen worden teruggestort.  *Niet van toepassing op reserveringen die zijn geannuleerd vóór aankomst van de gast; verhuizing naar een vergelijkbaar hotel op basis van beschikbaarheid.

Het beste hotelloyaliteitsprogramma ter wereld

Wist u dat rechtstreeks bij ons boeken een geweldige manier is om te genieten van alle voordelen van 's werelds beste hotelrewardsprogramma? Want met IHG One Rewards kunt u punten verdienen en inwisselen voor een verblijf in meer dan 5000 IHG-hotels wereldwijd. naast diverse andere beloningen.

Beveiligde en veilige transacties


Als u op IHG.com boekt, kunt u erop vertrouwen dat uw transacties veilig verlopen. Wij gebruiken namelijk de modernste technologie en werken samen met een toonaangevende provider van internetvertrouwensdiensten om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens automatisch worden gecodeerd voor ze via internet worden verzonden.

Elke kamer, elke prijs, elk moment.

Als u op IHG.com boekt, hebt u toegang tot het maximale aantal beschikbare kamers en tarieven. Wij zijn dus de beste online bron met de meeste keuze met betrekking tot onze hotels.

Geen reserveringskosten.

Veel andere reiswebsites rekenen verborgen boekingskosten die kunnen oplopen tot $ 10. U kunt dergelijke verborgen boekingskosten vermijden. Gewoon door rechtstreeks bij ons te boeken. Bij ons betaalt u nooit boekingskosten.

De meest uitgebreide informatie over onze hotels.

Alle informatie voordat u vertrekt. IHG.com is uw bron voor volledige en uitgebreide informatie over onze hotels, waaronder actuele kamerbeschrijvingen, foto's, reisgidsen, kaarten en routebeschrijvingen, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. We zijn tenslotte de eigenaar.

Profiteer van het Voordeel rechtstreeks boeken als u uw volgende vakantie, weekendje weg of zakenreis plant.

De Besteprijsgarantie is niet van toepassing op hotels op het vasteland van China, in Macau, Hongkong en Taiwan.