Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Crowne Plaza Brugge

Book a stylish stay at our Bruges hotel

Geniet van al het beste van Brugge tijdens uw verblijf in het Crowne Plaza ®

Als u op zakenreis bent, een evenement organiseert of Brugge bezoekt als toerist, het Crowne Plaza ®, gelegen in hartje Brugge, heeft alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Op slechts vijf minuten afstand van de Markt en gesitueerd op de middeleeuwse Burg, zal u zich meteen welkom voelen door de warme sfeer van Brugge. Kom binnen in onze ruime lobby en ontvang de sleutels van uw kamer of suite, waar u zeker zal kunnen ontspannen. Gratis internet in het volledige hotel zorgt ervoor dat u comfortabel kan werken wanneer u dat verkiest.

Ons restaurant werkt enkel met de beste lokale producten, zodat uw ontbijt, lunch of diner een buitengewoon culinaire belevenis wordt. Vergeet niet om de ruïnes van de oude Sint-Donaaskathedraal te bezoeken op de benedenverdieping van het hotel. Als u op zoek bent naar een unieke locatie voor een evenement, een residentiële vergadering of conferentie, zal deze ruimte met zijn exclusief middeleeuws kader een perfecte keuze zijn. Verschillende andere vergaderzalen zullen evenwel aan uw verwachtingen tegemoetkomen. Ons vriendelijk en toegankelijk personeel zal er alles aan doen om uw verblijf aangenaam en memorabel te maken.

 

UITGELICHTE FACILITEITEN

Parking
Parking
zwembad
zwembad
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Restaurant
Restaurant
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

Locatie en aankomstinformatie

Inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 11a.m.

Minimumleeftijd voor inchecken: 18

Bladeren door kamers en suites

ihg hotel

OntdekBrugge

Brugge is een cultureel dynamische stad en combineert geschiedenis met moderne cultuur en kunst. In het Concertgebouw en de Schouwburg worden op een regelmatige basis topproducties opgevoerd. Als u van kunst houdt, zullen verschillende museums uw wensen vervullen. Van de Vlaamse Primitieven tot 18e en 19e-eeuwse kunst, u zal altijd uw gading vinden

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.