Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Afbeelding
Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers

Zien en doen in Amsterdam

Amsterdam Southeast is famous for its entertainment venues. For big name sports and music events, the Johan Cruijf Arena and the Ziggo Dome are a five minute walk away.

Ontdek Amsterdam

Ontdek Amsterdam

De Dam - Amsterdam Centrum

De Dam, Amsterdam,

Zeker een bezoek waardig in Amsterdam; De Dam is het meest beroemde plein van Amsterdam. Temidden van het prachtige Paleis op de Dam, Madame Tussaud en de Nieuwe Kerk van Amsterdam. De Dam is het hart van het centrum van Amsterdam en dit geldt zeker ook voor de shop-aholics. Vanaf de Dam bereikt u direct de Kalverstraat, Damrak en Damstraat. Daarbij ligt het luxueuze Magna Plaza direct achter het Paleis op de Dam.

Van Gogh Museum

Paulus Potterstraat 7, Amsterdam, 1070 AJ

2015 is aangekondigd als Van Gogh jaar, en niet zonder reden. Een bezoek aan Amsterdam moet zeker worden gecombineerd met een bezoek aan het Van Gogh Museum. Het museum exposeert de grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Volg de ontwikkelingen in diverse stijlen van deze meester en vergelijk dit met werk van andere kunstenaars uit de 19e eeuw. Het museum bezit ook een uitgebreid aanbod van tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis.

Rijksmuseum Amsterdam

Museumstraat 1, Amsterdam, 1071 XX

Een van de meest bezochte en beroemde attracties in Amsterdam is het Rijksmuseum. Het museum vertoont een zeer grote collectie van schilderijen en kunst met de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn als een van de bekendste meesterwerken. Het Rijksmuseum is weer volledig open na een ingrijpende renovatie die jaren duurde. Absoluut een must see tijdens uw bezoek aan Amsterdam, zelfs als u hier al eens eerder bent geweest.

flower envelope