Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Wereldwijd naar IHG-hotels zoeken

De opgegeven zoekcriteria hebben geen resultaten opgeleverd. Wijzig de selectie en probeer het opnieuw.

Recente zoekopdrachten
Close

Destination
Finding a hotel is easy. Your destination can be:

  • a city (San Francisco)
  • an address (123 Main St., Springfield, IL)
  • an airport (LAX)
  • a point of interest (Fenway Park)
  • Zip Code (30308)
(bijv. {0})
(bijv. {0})

Reward Nights
When redeeming points for a Reward Night, you may only book one room at a time.

Once you complete your Reward Night reservation you will be given the option to duplicate this reservation.

When booking a Free Night, you may only book one room at a time. Once you complete your Free Night reservation you will be given the option to duplicate this reservation.
Uw verzoek wordt verwerkt...
Close

Uw zoekopdracht heeft meerdere resultaten opgeleverd. Kies uw bestemming uit de onderstaande lijst. Als uw bestemming niet in de lijst voorkomt, sluit u het venster en voert u de zoekopdracht opnieuw uit.

Beste-prijsgarantie

Als u rechtstreeks bij ons boekt, beloven wij dat u altijd de laagste prijs betaalt die online voor onze hotelkamers beschikbaar is. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, dan betaalt u de lagere prijs en ontvangt u vijf keer het aantal IHG® Rewards Club-punten, met een maximum van 40.000 punten.  – zodat u zich kunt richten op uw verblijf, niet op uw portemonnee.


Benieuwd of de prijs die u hebt gevonden in aanmerking komt voor een claim m.b.t. de Besteprijsgarantie? Bij onze  veelgestelde vragen vindt u alle antwoorden.

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden.

Boekingsvoordeel, onze Beste-prijsgarantie en meer.
Overweeg ook deze extra mogelijkheden.

Pictogram Gegarandeerde Kamer

Een gegarandeerde kamer
Boeken op IHG.com is de beste manier om verzekerd te zijn van een gegarandeerde kamer. Als uw reservering om wat voor reden dan ook niet gegarandeerd kan worden, zullen wij een kamer boeken bij een vergelijkbaar hotel en vervoer regelen. We betalen ook de volledige kosten voor de eerste overnachting, inclusief belasting. Eventuele voorschotten worden teruggestort.

Pictogram Geweldige beloningen

's Werelds beste hotelloyaliteitsprogramma
Wist u dat rechtstreeks bij ons boeken een geweldige manier is om alle voordelen van ’s werelds beste loyaliteitsprogramma te verdienen? Met IHG® Rewards Club kunt u namelijk punten verdienen en inwisselen voor een verblijf bij meer dan 5.000 hotels wereldwijd en voor een reeks 'buitenhotelse' beloningen.
Lees meer over IHG® Rewards Club.

Pictogram Beveiliging

Beveiligde en veilige transacties
Wanneer u boekt bij IHG.com, kunt u erop vertrouwen dat uw transacties veilig verlopen. We gebruiken namelijk geavanceerde technologie en werken samen met een toonaangevende leverancier van trustdiensten voor internet, zodat uw persoonlijke gegevens automatisch worden gecodeerd voordat deze via internet worden verzonden.
Lees meer over onze betrokkenheid bij uw privacy.

Pictogram Alle beschikbare tarieven

Elke kamer, elke prijs, op elk moment.
Sommige reiswebsites claimen dat zij de beste deals hebben, maar zij hebben slechts een beperkt aanbod – en de enige deal die u krijgt, is degene die zij willen. Wanneer u via ihg.com boekt, heeft u toegang tot de meeste, beschikbare kamer- en tarieftypen; hierdoor zijn wij de beste online bron voor een weloverwogen keuze.

Pictogram Geen boekingskosten

Geen boekingskosten.
Vele andere reiswebsites rekenen verborgen boekingskosten die kunnen oplopen tot € 10. U kunt dergelijke verborgen boekingskosten vermijden. Gewoon door rechtstreeks bij ons te boeken. Bij ons betaalt u nooit boekingskosten.

Pictogram Volledige hotelgegevens

De meest uitgebreide informatie over onze hotels.
Alle informatie die u nodig heeft voordat u vertrekt vindt u op www.IHG.com. Dit is uw bron voor volledige en uitgebreide informatie over onze hotels, waaronder up-to-date kamerbeschrijvingen, foto's, reisgidsen, kaarten en routebeschrijvingen, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Profiteer van ons boekingsvoordeel wanneer u uw volgende vakantie, weekendje weg of zakenreis plant.

Profiteer van ons boekingsvoordeel wanneer u uw volgende vakantie, weekendje weg of zakenreis plant.

Merk op dat het programma ook niet van toepassing is op IHG-hotels in continentaal China, Macau, Hongkong en Taiwan.