Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotels in Nha Trang

Vergelijk hotels in Nha Trang

(bijv. {0})
(bijv. {0})
Uw verzoek wordt verwerkt...
Sluiten

Bestemming
Een hotel zoeken is eenvoudig. Uw bestemming kan zijn:

  • een stad (San Francisco)
  • een adres (123 Hoofdstraat, Nergenshuizen)
  • een luchthaven (LAX)
  • een nuttige plaats (Amsterdam ArenA)
  • Postcode (30308)

Aanbevolen hotels in Nha Trang

Van
Tarieven bekijken
1

New IHG Hotel Evason Ana Mandara

City Center, 0.4 mi


Beachside Tran Phu Blvd.

Nha Trang, Khanh Hoa, 57000

Vietnam


Reserveringen:

Receptie:
84-258-3522222

Van
Tarieven bekijken
2

InterContinental Hotels Nha Trang

City Center, 0.43 mi

4.6/5

32-34 Tran Phu Street

Khanh Hoa Province

Nha Trang, 300202

Vietnam


Reserveringen:
1 888 IC HOTELS

Receptie:
84-258-3887777

Van
Tarieven bekijken
3

Ninh Van Bay

Nha Trang, Ninh Hoa

Khanh Hoa

Vietnam


Reserveringen:

Receptie:
84-258-3524268

Availability Coming Soon

Ninh Van

Nha Trang

Vietnam


Reserveringen:
1 877 424 2449

Receptie:

Of het nu om uw eerste bezoek gaat of als Nha Trang een favoriete reisbestemming is, IHG helpt u bij het ontdekken van alles wat Nha Trang te bieden heeft en bij het vinden van de ideale tijdelijke thuisbasis. Op onze website vindt u gemakkelijk uw weg om de beste hotels in Nha Trang met elkaar te vergelijken door meer dan 1284 eerlijke beoordelingen van echte hotelgasten te lezen. Als u uw kamer via IHG reserveert, krijgt u gegarandeerd een geweldige deal en het laagste tarief met onze Besteprijsgarantie. We hebben 4 in Nha Trang, Vietnam, allemaal met een eigen uitstraling en tal van voorzieningen. Bovendien kunt u uw keuzemogelijkheden gemakkelijk verfijnen en uw kamer rechtstreeks bij ons reserveren.

Of u nu naar Nha Trang reist om een conferentie bij te wonen, te ontspannen tijdens een vakantie of te genieten van een romantisch weekendje weg, bij ons bent u aan het goede adres. En als u naar een ander deel van de wereld reist, vindt u ook daar IHG-accommodatie die aan uw eisen voldoet. Van hotels in het centrum van alles tot luxe accommodaties buiten de gebaande paden: IHG heeft geweldige hotelaanbiedingen in Nha Trang en de rest van de wereld.

Voer uw reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotelkamers te vinden en gebruik onze geavanceerde zoekfuncties om hotels te vinden met de voorzieningen die u wilt. Wanneer u als IHG Rewards Club-lid verblijft, kunt u in het hotel ook gratis gebruikmaken van internet. Sommige van onze hotels hebben een binnenzwembad, andere bieden een warm ontbijt, kamers met een keuken of spaservices. We maken het u gemakkelijk om het ideale hotel voor uw reis te reserveren.

Sluiten
Selecteer de incheckdatum
Selecteer de uitcheckdatum
Check beschikbaarheid

Ga naar onze pagina Groepen en vergaderingen  De link wordt in een nieuw browservenster geopend. en vind het perfecte hotel voor uw volgende vergadering, evenement of groepsboeking van minimaal 10 kamers. Klaar om nu 10 of meer kamers te boeken? Bel 1-800-MEETING (Buiten de VS? Klik hier).  De link wordt in een nieuw browservenster geopend.