Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Dineren overzicht
InterContinental Amstel Amsterdam

Eten

Culinair genieten met alle zintuigen

Het Amstel Restaurant kijkt uit op de beroemde Amstel rivier. Uiteraard werken we met verse en lokale ingrediënten. Als 'echte Amsterdammer' serveert het Amstel Hotel met trots een internationale keuze aan eten en drinken, met een Nederlandse twist.

Amstel Restaurant

Keuken: mediterranean

In het intieme Amstel Restaurant, met het klassieke design en kamerhoge ramen, kunt u genieten van een ontspannen lunch of diner in brasserie stijl. De seizoensgebonden gerechten zijn lokaal geïnspireerd, en vaak erkend als de favorieten van onze gasten. Op zonnige dagen kunt u vanaf het terras genieten van het uitzicht op de Amstel rivier, onder het genot van een heerlijk glas wijn of een lokaal biertje. Openingstijden maandag tot vrijdag 12.30 22.00

Ontbijt:

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag: 7:00 a.m.-10:30 a.m.

Lunch:

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag: 12:30 p.m.-5:00 p.m.

Diner:

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag: 5:00 p.m.-10:00 p.m.

Amstel Afternoon Tea

Keuken: international

Bekend om haar uitgebreide aanbod en een menu dat ieder seizoen wisselt, is de Amstel Afternoon Tea keer op keer een aangename verrassing voor onze gasten. Met precies de juiste balans tussen zoet en hartig, worden verschillende culinaire hoogtepunten gepresenteerd en samen met de beste theesoorten geserveerd. De Amstel Afternoon Tea is de meest originele manier om de zintuigen te prikkelen en de smaakpapillen te verwennen. Wij serveren onze Afternoon Tea op zaterdag en zondag in twee shifts.

Lunch:

Zaterdag, Zondag: 12:30 p.m.-6:00 p.m.

Amstel Bar

Keuken: international

De Amstel Bar is de perfecte optie voor diegenen die op zoek zijn naar een eigentijdse luxueuze ervaring. Gelegen in het centrum van Amsterdam, is de Amstel Bar de ideale locatie om elkaar te treffen voor zowel lokale vrienden als voor internationale gasten. De openingstijden zijn maandag tot vrijdag van 17.00 tot 00.00 en zaterdag en zondag van 14.00 tot 00.00

Amstel Lounge

De rustige Amstel Lounge is een ideale onmoetingsplek, waar u onder de kristallen kroonluchters plaatsneemt voor een kop koffie, een goed glas wijn en schitterend uitzicht over de rivier. Ontdek heerlijke zoete en hartige creaties van onze huispatissier tijdens een uitgebreide Amstel Afternoon Tea, altijd geïnspireerd door producten uit het seizoen.

Tijden: 10:00 a.m. - 5:00 p.m.

Happy Hour:

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag: 10:00 a.m.-5:00 p.m.

Dineren op de kamer