Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Foto bestemming
InterContinental Amstel Amsterdam

Bestemming

Ontdek nieuwe werelden

You’ll find us in the heart of Amsterdam, along the banks of the Amstel River. With easy access to notable destinations, public transportation, and more, you can bike, walk, or ride around to explore Amsterdam.

Ga op in uw omgeving

Fiets-/Wandelroutes

Nieuwezijdskolk 29, Amsterdam, 1012 PV

Diverse begeleide fiets- en wandelroutes van 2/3 uur worden aangeboden door deze organisatie. Wandeltochten brengen u naar het "red light district", of hebben het thema ‘’zondagmorgen gracht" of "Jordaan." De rondleidingen worden gedaan door zeer goed geïnformeerde lokale studenten. De vertrektijden voor rondleidingen verschillen.

Boottocht

Prof. Tulpplein 1, Amsterdam, NH 1018 GX

Maak kennis met een van onze ervaren schippers die u naar de kade van het hotel begeleiden voor een onvergetelijke tour door Amsterdamse grachten (UNESCO werelderfgoedlijst). Op onze eigen historische salonboten serveren wij met veel plezier een selectie van de kaart. De boten kunnen op elk moment van de dag of nacht worden gereserveerd.

Een tour door het Joodse gedeelte van de stad

Een georganiseerde tocht door het centrum van de stad onder begeleiding van een deskundige gids, gericht op het oude Joodse deel van de stad, de musea en de belangrijkste grachten er omheen. Rondleidingen kunnen worden geregeld voor een minimum van 3 uur in vrijwel elke taal.

De Grachten Wandeltocht

Prof. Tulpplein 1, Amsterdam, NH 1018GX

Geniet van een mooie wandeling rond de nabijgelegen grachten. Deze dateren grotendeels uit de 17e eeuw Gouden Eeuw en maken deel uit van de UNESCO werelderfgoedlijst. Deze concentrische, halfcirkelvormige kanalen (grachten) werden gegraven rond het oude centrum van de stad met de huizen, herenhuizen en pakhuizen erlangs. Ze werden gebouwd op houten palen om het wegzakken van de huizen tegen te gaan.

Privé boot lunch of diner tocht

Prof. Tulpplein 1, Amsterdam, NH 1018GX

Geniet van een lunch of diner in een privé salonboot die vertrekt vanaf de hotelkade. U vaart door de smalle grachten van de Jordaan, reist naar het hart van de oude stad, geniet van de moderne architectuur van het havengebied en geniet van een cocktail of een intiem diner aan boord, verzorgd door de beste restaurants aan de waterkant van Amsterdam.

Rijksmuseum

Stadhouderskade, Amsterdam, NH 1073 AX

Een bezoek aan het Rijksmuseum, dat gewijd is aan Nederlandse kunst, kunstnijverheid en geschiedenis is aan te bevelen. Het museum heeft een grote collectie schilderijen uit de Nederlandse Gouden Eeuw en een aanzienlijke collectie Aziatische kunst.

Van Gogh Museum

Museumplein 6, Amsterdam, NH 1071 DJ

Breng een bezoek aan het Van Gogh Museum met werken van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten. Het herbergt de grootste collectie van Van Gogh's schilderijen en tekeningen in de wereld.

Amstel rivier waaronder de Hermitage

Amstel 51, Amsterdam, NH 1018 EJ

Sla linksaf buiten het hotel en blijf aan deze zijde van de rivier de Amstel, sla rechtsaf bij de binnenplaats van Amstel 51, waar u een kleine maar leuke uitbreiding van 'The Hermitage' zal vinden, waar 6 maandelijkse tentoonstellingen plaatsvinden. Het gebouw Amstelhof is een van de mooiste voorbeelden van monumentale classicistische architectuur in Amsterdam. Combineer uw wandeling met een bezoek aan de Amsterdamse botanische tuinen verderop in de Nieuwe Herengracht.

Negen Straatjes

De negenstraatjes, Postbus 11558, Amsterdam, NH 1016 EM

Begin uw wandeling met een kopje koffie in Café Luxembourg op het Spui. Vanaf daar kunt u direct links, volgt de weg rechtdoor en u bereikt de 'Negen Straatjes' (Negen Straatjes). Dit zijn de negen straatjes tussen de vier belangrijkste grachten, waar u een prachtige collectie van bijzondere winkels, restaurants en speciaalzaken van alle soorten zult vinden.

Anne Frank Huis

Prinsengracht 267, Amsterdam, NH 1016 GV

Bezoek de schuilplaats waar Anne Frank haar dagboek schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het achterhuis waar ze werd verborgen is bewaard gebleven in zijn authentieke staat en het originele dagboek van Anne is te zien in het museum, samen met een aantal van haar andere schriften. Tip: Vermijd de wachtrij door een aankoop van uw ticket bij de receptie (op basis van beschikbaarheid). Indien deze tickets zijn uitverkocht ga dan zo vroeg of zo laat mogelijk.

Professor Tulpplein 1 Amsterdam 1018 GX Netherlands (Holland)Telefoon: +31 20 6226060
E-mail: amstel@ihg.com